2 ian. 2008

Road map 2008


Neatza la ora 17:30, pe 1 ianuarie. Neatza 2008 :o).

Am dormit toata ziua. Sunt la relanti. Pana si degetele imi sunt amortite, mi se misca foarte incet pe tastatura, gandurile din cap stau incet la coada, nu se grabeste nimic sa iasa in fata si ce bine e.. (aici as baga un icon de somonoros cu un cascat abundent, nesimtit, neacoperit, un cascat sanatos, prelungit pret de secunde). Mi-am facut o cafeluta, aroma ei e singurul lucru care cat de cat ma face sa cred ca inca nu mai dorm.

De 24 de ore gandesc numai in pozitivisme, urez in stanga si in dreapta si primesc tot felul de ganduri despre implinire, bucurie, sanatate, prietenie, dragoste, noroace cat cuprinde... Poate si de aia e atata pace in jur – ca in momente de genul asta ne inconjuram toti de energie pozitiva, ni se echilibreaza chackrele, ni se armonizeaza campul energetic, individual si de masa. Se simte pacea si la mine pe scara... (mare lucru asta!).

Desi sunt asa de adormita, am simtit nevoia sa vin aici, pe 1 ianuarie, si sa scriu despre cum scrutez orizontul lunilor ce vin si despre ce mi-as dori sa vad in mine peste un an.

Care va sa zica... cum ar fi sa reusesc:

- sa ma trezesc pe 1 ianuarie 2009 si primele cuvinte pe care sa le aud si sa le spun sa fie simple, sincere, adevarate - ‘te iubesc’. Sa cunosc un barbat pe care sa il iubesc pentru ca este, sa ma simt implinita alaturi de el. Sa facem planuri de casatorie, familie, copii.
- mama si ai mei toti dragi idn jur sa fie sanatosi si cu niscaiva pofta de viata in plus (asta e o mare ruga, particip si eu unde se poate dar... numai viata stie)
- sa fiu sanatoasa, sa imi iasa mai bine rezultatele la analizele medicale, sa imbatranesc mai incet
- sa gasesc cumva ecuatia aia secreta dintre ambitie si putere astfel incat sa dau jos kilogramele pe care nu mi le doresc si jos sa ramana, toate
- sa ma duc la dentist de la prima pana la ultima sedinta fara sa imi fie frica
- sa raman pozitiva cat se poate de mult
- sa ma duc in concediul planuit – 3 saptamani in Spania, tur de forta cu masini incarcate de prieteni, bagaje si chef nebun de viata
- sa citesc in 2008 mai mult decat in orice alt an
- sa ma cunosc mai bine, sa ma descopar, sa imi inteleg trairile, sa ma stapanesc mai bine
- sa invat mult, mult, mult – in fiecare zi eventual sa mai adaug ceva in viata mea – lucruri noi, emotii noi, oameni noi
- sa reiau in mod serios cautarile si preocuparile spirituale
- sa nu fac prostii, dume, trazneli - sa fiu in continuare OK cu mine si cu ce sunt ca om si cand voi face 32 ani (acum ca am scris asta imi dau seama ce tanara sunt... pe bune... am 30 ani pentru inca 27 zile... cool!)
- sa raman alerta, dinamica - sa am puterea sa fiu EU
- sa imi pastrez prietenii, sa nu fiu deceptionata, dezamagita, sa nu insel asteptarile nimanui
- sa uit, sa iert, sa trec mai usor peste ce nu imi place
- sa imi mearga oficial si neoficial bine cu treaba si muncile pentru care primesc salariu.
- sa petrec timp la serviciu exact atat cat trebuie, nici o clipa in plus sau in minus
- poate niste mult dorite cursuri de dans?! :o)
- sa ma las de fumat.................

Asa incep anul, asta e si nu e o lista de rezolutii. Pe aia o astern pe hartie maine, o ascund si ascunsa ramane. O sa dezvolt si strategia, iar asta ramane clar secreta :o. :o)))

Hai LA MULTI ANI. De azi datam totul cu 2008. 366 de zile de 2008. SA FIE BUNE!

Later edit: Nu stiu cum de nu am scris din prima, nici vorba sa nu fi fost pe lista de dorinte, de la somn am uitat probabil: BLOGUL este si el pe lista. Sa ramana in picioare, viu, sa fie EU, sa am curaj sa scriu ce gandesc, sa ridic perdeaua cand simt nevoia, sa iau acest medicament pentru sufletul meu, cat pot de des, ideal... zilnic! :o)

Alte 2 later edits:
- sa gasesc o femeie buna care sa ma ajute la curatenie 9recomanda cineva pe cineva????)
- sa ii aduc mamei mele o maseuza macar de cateva ori la anul, sa simta si ea... altceva decat durere in oase :o(

3 Comenteaza:

Anonim spunea...

1. - sa ma trezesc pe 1 ianuarie 2009 si primele cuvinte pe care sa le aud si sa le spun sa fie simple, sincere, adevarate - ‘te iubesc’. Sa cunosc un barbat pe care sa il iubesc pentru ca este, sa ma simt implinita alaturi de el. Sa facem planuri de casatorie, familie, copii.
2. - mama si ai mei toti dragi idn jur sa fie sanatosi si cu niscaiva pofta de viata in plus (asta e o mare ruga, particip si eu unde se poate dar... numai viata stie)
3. - sa fiu sanatoasa, sa imi iasa mai bine rezultatele la analizele medicale, sa imbatranesc mai incet
4. - sa gasesc cumva ecuatia aia secreta dintre ambitie si putere astfel incat sa dau jos kilogramele pe care nu mi le doresc si jos sa ramana, toate
5. - sa ma duc la dentist de la prima pana la ultima sedinta fara sa imi fie frica
6. - sa raman pozitiva cat se poate de mult
7. - sa ma duc in concediul planuit – 3 saptamani in Spania, tur de forta cu masini incarcate de prieteni, bagaje si chef nebun de viata
8. - sa citesc in 2008 mai mult decat in orice alt an
9. - sa ma cunosc mai bine, sa ma descopar, sa imi inteleg trairile, sa ma stapanesc mai bine
10. - sa invat mult, mult, mult – in fiecare zi eventual sa mai adaug ceva in viata mea – lucruri noi, emotii noi, oameni noi
11. - sa reiau in mod serios cautarile si preocuparile spirituale
12. - sa nu fac prostii, dume, trazneli - sa fiu in continuare OK cu mine si cu ce sunt ca om si cand voi face 32 ani (acum ca am scris asta imi dau seama ce tanara sunt... pe bune... am 30 ani pentru inca 27 zile... cool!)
13.- sa raman alerta, dinamica - sa am puterea sa fiu EU
14. - sa imi pastrez prietenii, sa nu fiu deceptionata, dezamagita, sa nu insel asteptarile nimanui
15. - sa uit, sa iert, sa trec mai usor peste ce nu imi place
16.- sa imi mearga oficial si neoficial bine cu treaba si muncile pentru care primesc salariu.
17.- sa petrec timp la serviciu exact atat cat trebuie, nici o clipa in plus sau in minus
18. - poate niste mult dorite cursuri de dans?! :o)
19. - sa ma las de fumat.................

4. 6. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 15. 19.
pt. astea poti incepe acum. sau in momentul imediat urmator.
1. Da' 1 feb sau 1 iunie, sau oricare 1 ce are?
2. 3. Vb cu Sefu'al mare ....... din cand in cand. S-ar putea sa aiba totusi efect.
5. Da' ce se poate intampla?!
7. Save some money, make some time. Sau viceversa.
14. Do your best!! Restul vine de la sine. (P-asta vreau sa o cred).
16. Hmmmm ....... pai ce-o sa faca ...... de ce sa nu mearga bine? DAca tu iti dai concursul, ele nu au motiv sa nu mearga.
17. Cere overtime cum scrie la lege ........... o sa te trimita acasa instant. Cel putin la mine functioneaza ....... pe jumate.
18. http://www.letsdance.ro/
Simplu, huh? :)

Simply Red on 21 ianuarie 2008 la 22:09 spunea...

:o)) blac, m-ai facut sa rad cu pofta. La cum le-ai reluat tu aici, toate sunt posibile cat ai bate din palme. Simplu ca buna ziua, intr-adevar!

Legat de 1-ul ala... da, poate fi oricand. Ideea de baza era sa ma prinda Revelionul cu jumatatea. I hope.:o)

Anonim spunea...

Draga mea, dar nici nu poate fi altfel decat simplu. Be the best (your best), fear nothing (dacii se temeau doar sa nu cada cerul pe ei), trust your smile (si daruieste-l in fiece clipa), be positive (impotriva a orice spune cel/cea cu cornite) ....... Orice alt fel de a trece prin aceasta viata este ....... derizoriu.
Iara El ....... well, o sa para in momentul cel mai potrivit. Asta e cel mai interesant lucru: nu cand vrei tu si/sau oricine altcineva de pe planeta asta, ci intr-un moment precis ales (de catre cine!? Take a wild guess !!!). heheh ....... si-atunci o sa zici: wow, this is it !! Viitorul ne rezerva ce este mai bun in continuare. "Every day is the first day of the rest of my life".

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates