3 ian. 2008

Revolta


Principessa a scris astazi, pe blogul ei, despre un subiect care, asa cum se infatiseaza, mi se pare strigator la cer. Please vedeti AICI. Bleac! Sincer... makes me sick! Nu sunt o pudibonda, nu fac pe usa de biserica, icoana de pus in perete. Din contra. Sexul e sex si e bun si e chiar foarte bun! :o) Si stim bine ca sex really sells, dar nu pot sa fiu adepta unor pornografii de genul asta, nici macar de amorul creativitatii, nici al artei - cu atat mai mult in interes comercial. Mai glumim, mai radem, dar in incinta. Ce vad eu in pozele astea este de fapt un moment inainte de un viol in grup, lesbianism, prizare de droguri si aroma de pasarica pe post de parfum. People, get real!!!! Mi se face rau efectiv. Am inghitit-o pe aia de la Saunier Duval cu 'Caldurica de la pasarica', dar astea... no way! :o(

2 Comenteaza:

Alexa on 2 ianuarie 2008 la 23:10 spunea...

am trecut si eu peste articolul respectiv :) tot asa `intamplator` si sincer mi s-a parut exagerata reactia. adica mie una chiar mi-au placut unele din reclamele alea. si daca tot suntem atat de `obisnuiti` cu tot ceea ce inseamna sex, de unde atata soc?! sa fim seriosi, pana la urma, cui nu ii place. cred ca tine de conceptiile pe care le are fiecare si cum am zis si la articolul initial , tine de sexualitatea fiecarui individ. so.enjoy...:)

Simply Red on 3 ianuarie 2008 la 11:22 spunea...

ehe, nu e chiar asa... zic eu. oricum m-am mai domolit de aseara pana acum :o). m-am uitat insa inca o data pe reclame si pot sa iti spun sigur ca NU imi plac. si asta pentru ca, prin ce prezinta aceste imagini, mesajul principal nu ma duce cu gandul la frumusetea trupurilor, al efectelor sau la produse. asta nicidecum. eu vad niste instante al carora mesaj ma brutalizeaza. asta e prima impresie, si prima impresie conteaza.

FOARTE de acord cu tine in privinta sexualitatii privitorului si a conceptiilor fiecaruia - ca asa functionam in absolut orice - gusturile nu se discuta. mai departe... fiecare cu propria concluzie. a mea e simpla: cu o singura exceptie (Gucci G-spot) nu am retinut nici un alt brand. pentru ca nu am avut ce sa retin. din pacate!

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates