3 ian. 2008

Existentiale


Unii stau blocati in viscol, in santuri si in aeroporturi.. iar eu nu mai am tigari :o((((.

Nici masina.... nu se mai vede saraca... Era bun acum inelul Arabelei... aoleu ce bun era... Cum sa ma apuc de treaba? Cand? De nins inca ninge cats and dogs, dar la noapte ingheata... De unde fac rost de lopata? Cu ce sa incep? Cu masina sau cu troianul din jur? Iata un moment in care NU e bine sa fii singura.

Anyway... love this weather, love it!









2 Comenteaza:

IULIA PASCA on 3 ianuarie 2008 la 13:18 spunea...

A fost minunat in dimineata asta, am venit la serviciu cu maxima relaxare, stiind ca daca voi intarzia pot sa "blame it on the weather" ... traversand pe jos, prin mijloc, Piata Victoriei, cu walkmanul la urechi si un zambet larg catre politistii amuzati de topaiala in zig-zag ... si ce bine totusi ca in fine, S-A OPRIT !!!!

Simply Red on 3 ianuarie 2008 la 13:42 spunea...

unde s-a oprit? cand? cum? :o) Bahce m-a sfatuit sa nu dezapezesc nimic pana nu se opreste de tot, chiar daca peste noapte ingheata, nu are rost sa muncesc de mai multe ori. am chef de miscare insa... mai stau putin la panda de fulgi si daca nu mai vin, ma echipez si ma ratzoiesc putin la zapada asta. tre sa fac musai rost de o lopata. :o)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates