9 nov. 2007

Vraja de 3 secunde


Am aflat si eu recent (si ma simt de parca as fi printre ultimii) ca s-a inventat o noua, super metoda contraceptiva (sau de fertilitate.. dupa caz, doamnelor). Metoda asta nu se bazeaza nici pe tratamente hormonale, nici pe interventii intrauterine, nici pe cine stie ce medicamente sau alte nebunii. Si e mai practica decat computerele care masoara gradul de fertilitate prin analiza urinei (asta e o inventie nu foarte recenta, dar de care stiam, deci ma simt si eu putin mai bine).

Despre ‘computerul contraceptiv’ care functioneaza prin analiza salivei, nu stiam. E o cutiuta mica (am vazut pe net diverse forme), care identifica si semnaleaza care sunt zilele fertile si cele nefertile pe parcursul lunii. Tot ce ai de facut este sa bagi in gura dimineata, pentru 3 secunde, un device special si gata – pe ecranul aparatului apar niste cifre rosii sau verzi. Adica ai sau nu ai unda verde. Sansele de certitudine – in jur de 99,3%. Costuri... pe net se gasesc si cu 300 euro. Priceless!

PS: nu va mai dau linkuri spre alte siteuri ca plecati de pe blog si uitati de tot de mine. hihihi... sau ma rog... ma mai gandesc.... :o) daca aflu cum se poate pe siteul asta sa faci linkuri intr-o noua fereastra... poate ma indur. poate... nu garantez :o)))

0 Comenteaza:

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates