7 nov. 2007

3 clickuri 'magice'


Nu am mai navigat demult, demult, demult..... de tot pe siteuri despre stil, moda, noutati si barfe despre VIP-uri. Dar am facut-o chiar acum, plecand de la un newsletter ce mi-a topait prin fata ochilor. Si, la o distanta de 3 clickuri efective... dau cu ochii de un articol care suna incitant: RAZBUNARE cu stil!

Hm... ia sa vad... ce aflu azi si nu stiam inca? Cand ma apuca si pe mine pandaliile razbunarii (deh, ca tot omul... ma mai bantuie cate un gand chinuitor) poate revin la aceasta resursa nestemata de experienta si discernamant si... ma inspir. Ma transform in piticul cel negru si rau si lovesc... cu stil! Hihi. Sau HA! HA!

Si cum stirile de genul asta trebuie impartasite (din spirit de solidaritate, da??) sunt aici sa va spun cum puteti lovi si voi cu stil. Voi rezuma asa: Kylie Minogue s-a despartit si s-a impacat succesiv cu prietenul ei, un oarecare nene (nu i-am retinut numele, fie el cat de vedeta o fi!). Cand in cele din urma Kylie a fost parasita definitiv, ea a gasit formula magica, reteta ideala si batista perfecta de sters permanent lacrimile de crocodil ale femeii uitate. Este o formula magica minunata, pe care trebuie neaparat sa v-o impartasesc. Fetelor, razbunati-va cu stil: faceti shopping si taiati-va parul! De fapt, citez: ‘asa ca fetelor, luati atitudine in stilul Kylie si in loc sa plangeti pe la colturi dati iama in magazine (continuu sa cred ca shoppingul este cel mai bun tratament de ridicare a moralului) pentru a achizitiona cele mai sexy haine care vor trezi cu siguranta interesul multor barbati (ca doar fostul nu era singurul om de pe pamant). Si daca nu te simti mai bine dupa toate astea e cazul sa dai fuga si la coafor pentru o schimbare radicala. Vei lasa in urma resentimentele si trecutul pentru a face loc unei alte femei mai increzatoare si mai senzuala.

Nu va mint, asa ne invata pe noi acest articol. Ia uitati aici! Ja-le!

Nu am mai pus mana demult nici pe vreo revista din aceeasi categorie cu siteurile astea. Dar ma intreb: oare ce se ascunde sub coperti? Si... imediat vine 'servita' – imi arata Oana azi o super faza. Cunoasteti jocurile care iti testeaza atentia punandu-ti in fata 2 imagini foarte asemanatoare, in care de fapt se afla mici detalii diferite pe care trebuie sa le gasesti rapid? Ei bine, ce urmeaza e pe ideea asta, dar la case mari. Ia sa vedem: cat de repede gasiti diferentele ... click aici!

0 Comenteaza:

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates