19 feb. 2008

Simply Red TV


In aceasta seara magica de luni, 18 februarie 2008, Principessa a venit la mine sa bea un pahar de vin bun si m-a introdus in lumea fantastica a clipurilor ce pot fi 'embedate' de pe youtube. Cu alte cuvinte, ati scapat de linkuri, de acum incolo, direct din acest ecran... va prezint 'Simply Red TV'. Tot ce imi va trece prin fata ochilor de pe youtube va ajunge direct aici! Promit solemn! Ah, de cand vroiam sa stiu ADEVARUL: cum sa postez clipuri direct pe site! Noroc cu Principessa.

Si NOROC!! cu un pahar de Cabernet Sauvignon rubiniu! (La Putere, de la Recas - recomand cu tarie!) :o)

BONUS for everybody:

2 Comenteaza:

Tudor on 19 februarie 2008 la 08:24 spunea...

SANATATE! Nu-i frumos sa faci pofta altora cu vinurile de Recas. Incearca un Pinot Noir innobilat cu Merlot, de la Murfatlar sau de la casa Torres un Coronas rosu. Dar daca vrei sa bei un vin adevarat, treci intr-o zi prin Oltenia si cere un pahar de zaibar. Dupa care este posibil sa simti nevoia sa faci altceva cu viata ta, poate chiar sa te stabilesti prin sudul tarii :)

Tudor on 19 februarie 2008 la 11:20 spunea...

Zaibarul, ambrozia oltenilor, se bea acolo in pivnita, langa butoi, unde-si desface toate aromele. La vara, dupa Euro 2008, sunteti invitatii mei.

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates