9 feb. 2008

Flori de camp


Nu stiu despre ce sa scriu in seara asta. Sa va scriu despre cum s-a pregatit el sa o ceara in casatorie pe fosta iubita? Sa va spun ca erau in Venetia, intr-o vacanta romantica si el planuia de saptamani intregi sa ii ofere, in timp ce se plimbau cu o gondola, un inel de logodna impletit din flori de camp? Sa va spun cat era de indragostit si sa vorbim despre cate ar fi facut pentru ca ea sa inteleaga ca este THE ONE? Sa va spun ca imi povestea mie, ca unei prietene si confidente ce i-am fost intotdeauna, despre cat de tare se framanta si despre cat regreta ca nu si-a pus planul in aplicare, ca a lasat-o sa plece din viata lui? Sa va spun ca il consolam si ma indragosteam de el, simtindu-i durerea si sensibilitatea? Sa va spun ca pentru mine nu au mai crescut niciodata... flori de camp? Sa va spun despre asta?!

Nu va spun despre asta. E rasuflata. Si big girls don't cry.

2 Comenteaza:

Anonim spunea...

Hmmm, foarte profund, mult prea profund :-) Scuzati.
Pana una alta, unde sunt barbatii sensibili si gata de romantisme, iubire neconditionata, flori de camp in par, inele puse pe mana cu emotia raspunsului asteptat, Frank Sinatra cantand, el asteptandu-te cu masa pusa si paharele de vin pregatite, focul in semineu, seara tarzie de iarna, noptile care nu ma vrei sa se sfarseasca si zilele pe care ti le doresti mai lungi? Sufletul pereche oare chiar exista? Exista iubirea ca in povesti, iubirea implinita? Dau regatul meu pentru o iubire de o viata. Sunt gata sa renunt pentru ea la cariera, oras imputit de Bucuresti, masina, salariu bun si calatorii de afaceri. Vreau sa iubesc si sa fiu iubita. Ca in filme.

Simply Red on 10 februarie 2008 la 19:48 spunea...

Unde sunt barbatii descrisi de tine? Unde suntem noi, femeile care sa stie sa traiasca asa ceva? Peste tot... si niciunde. Din pacate orbecaim intr-o asteptare de caldura si iubire, fara sfarsit. Sper sincer ca ne vom si trezi intr-o zi. Si noi, si ei... Ce bine ar fi sa stim sa iubim din nou! Eu imi doresc... Ma bazez doar pe sansa si destin, din pacate!

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates