26 oct. 2007

Inainte cu blogul


Astazi am mai facut un pas inainte in ceea ce priveste blogul meu. Mi-am inregistrat domeniul www.simplyred.ro. M-am decis asa, brusc, pentru ca ma enerveaza tare mult faptul ca nu stiu sa folosesc toate utilitatile de pe blogspot si m-am gandit ca daca imi fac un site separat o sa pot face acolo tot ce vreau. Adica sper ca asa sa imi fie mai suor, desi nu stiu exact ce alternative am:

1. tre sa apelez la un programator? deja i-am pus gand rau unui prieten (Andrei – esti pe fir???) si m-am gandit ca poate nu o sa ma refuze. Daca ma refuza - ai dreptul sa stii ;o) - caut alte solutii.

2. ma gandesc eu: oare nu exista niste modalitati mai simple de a prelua de pe net template-uri standard pentru un site tip blog? Nu ma refer doar la front face – design si layout, ci si la back-end, optiuni, customizari, etc. Adica eu vin cu domeniul, sa iau de pe altundeva scheletul si sa pot pune eu carnita pe oase??? Ce ma enervez – candva ma descurcam mult mai bine cu chestiile astea, eram mult mai conectata si intelegeam parca altfel ‘dudele ITistilor’. Daca cineva stie ceva si ma poate ajuta.. heeeeelp!

Fact is ca imi place tare mult sa scriu. Din ce in ce mai mult. E un hobby, e un medicament, poate sa devina si drog... nu m-ar deranja tare mult sa fiu Andreea si sa fiu blogoholica :o). Asa imi place, ca nu ma vor tine in loc niste chestiuni tehnice, no way. Ma descurc si fara fitze si butoane si muzici de background (ca mi-ar placea sa intrati in ‘casuta mea virtuala’ si sa va intampin cu cate o melodie de corason asa... :o). Legat de scris, mi-am mai dat seama de un lucru: se simte faptul ca de ani de zile nu am mai insirat atatea cuvinte, asa cum o faceam o data, cand eram platita pentru asta. Chiar se simte. Sper sa recuperez si sa ma dezvolt cum o fi mai bine. Wish me luck!

Asa. Deci zilele astea o sa platesc domeniul si o sa incep sa am o preocupare si mai oficiala, a mea, foarte proprie si personala. Adica mai mult, o responsabilitate.

Tre sa recunosc ca deja simt toata povestea asta de-a bloguiala ca pe o responsabilitate. Faptul ca unii dintre voi ma intrebati ‘cand mai postezi?’ pentru mine inseamna foarte mult, ma obliga. Am facut o lista cu persoanele carora le-am spus de blog, se apropie de 30. Adica sunteti asa demulti, ca uneori ma intimidati :o).Si stiu ca sunt cativa care intra des – mai de gura mea, mai ca vor sa stie ce mai fac... Mai facem si glume prin birou, ca imi fac teasing la posturi. Radeam ieri si ziceam ca o sa incep sa pun post-its pe birourile voastre: un nou gand pe Simply Red! Nu ratati! Acum promotie speciala!! :o))) Adevarul este ca ma simt ca un bebelus care merge de-a busilea si are nevoie de o directie catre prima bara sigura, ca sa se poata ridica in picioare chiar si pentru doi, trei pasi ,pe cont propriu... Ma rog, asa vad eu treaba acum....

Si mai vad treaba ca mi-e foarte somn si daca nu ma duc ACUM la culcare maine dimineata iar nu ma trezesc si iar stau in trafic 2 ore ca sa ajung la birou. Deci, somn usor si vise frumoase. Si va pup si va iubesc! io

PS: Si o melodie de final asa... Sau de inceput de zi de vineri?! :o)) Yeeee - se lasa cu un weekend administrativ! Caut mobila!
http://www.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E&NR=1

1 Comenteaza:

Anonim spunea...

Tot ce tine de puncul 2 se poate`rezolva. Exista posibilitatea negocierii ))...zise Andrei

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates