11 mai 2008

Ce sa mai intrebam si noi...?


Faptul ca am introdus pe site chestionarul m-a facut sa ma gandesc din nou la intrebari care dau ca pusca in perete. Franturi de conversatie banala, genul de intrebari care dupa ce ca iti sunt adresate, mai sunt formulate si intr-un fel anume, de te lasa masca sau te enerveaza.

Ador momentele astea! Ce-mi place cand vine matusa-mea si imi ia pulsul din timp in timp: si... cat mai castigi? Cat iti mai dau astia unde lucrezi tu acum?

Mi s-a intamplat tot mie ca intr-o discutie cu o fatuca sa ma aud interogata brusc: auzi, asta e parul tau n-a-t-u-r-a-l? Ma mai intreaba lumea despre asta, dar la ea am simtit asa o insinuare, mirare si soc in intrebare... de parca oriunde in lume dar nu pe capul meu s-ar cuveni asa dotare. Si intrebarea urmata de o reactie de genul... "A, da? E natural?" si o grimasa a fetei cu umbre de dezamagire... ce sa zic: ecuatia perfecta pentru iritatie.

Ma rog, mai sunt si altele. “Ai nevoie de ajutor, dragule?” Asta e mare greseala. Barbatii nu au niciodata nevoie de ajutor de la alti barbati. Daramite cand intrebarea vine de la o femeie... Oh, oh, big mistake. Doar stim bine ca in 99% din cazuri raspunsul este NU. In directa legatura cu procentul de orgoliu, sexul si situatia, as pozitiona urmatoarea intrebare: “Nu ar trebui sa oprim si sa intrebam pe unde sa o luam ? E evident ca ne-am ratacit...” Hm... Normal ca NU oprim, NU avem nevoie de indrumari, ne descurcam si singuri, ca de aia sunt eu barbat aici, la volan... Hehe... ce ma amuza faza asta...

Apropos de orientare. Tot in categoria penibil as include situatia in care nici bine nu ai cunoscut pe cineva ca te trezesti intrebat: “Da’ tu unde stai in Bucuresti?”... Aha, cartierul si nota. Rangul, puterea de cumparare, averea, autoritatea. Am intalnit si cazuri de persoane absolut normale si bine intentionate in interogarea lor. Dar am vazut si pe altii... ah, ah, snobismul in floare.

Last, but not least... m-a intrebat cineva nu demult, dupa ce a aflat ca detin un blog... “Auzi, da’ tu esti scriitoare de-adevaratelea??!!”.. Errmmm... Conteaza?! :o) Mai bine intorc eu intrebarea: "You stupid, man? Or what?!"

PS: Pe primul loc ramane categoric aia cu si... cand te mariti?”

6 Comenteaza:

BlackLion on 12 mai 2008, 09:31 spunea...

Ai nevoie de ajutor? ....... Asta e o intrebare la care 99% dintre barbati raspund nu. Insa si femeile raspund nu ...... dar intr-un procent mult mai mic: 90% ...... :))))))
Mda, nu am inteles niciodata de ce sa nu intrebi de indicatii ...... personal intreb, wtf ........ mai demult aveam GPS :))) ....... de catva timp nu mai am: l-au furat niste unii pe o straduta langa Victoriei :(((((( (bineinteles cu spartul geamului de rigoare; si sa nu ma iei cu: "Pai de ce l-ai lasat in masina!??!?!"; by the way, masina mea sta acum pe Buzesti, banda a doua, daca tot are nr de Cta macar sa aiba ce injura).
Si pe mine ma mai intreaba. Raspunsul vine pe loc: "Peste tot!!! In Dristor seara, in Iancului can am chef, in Cta cand am timp ......" Dupa un raspuns ca asta cei ce intreaba sunt destul de in ceata ca sa nu mai intrebe si altceva.
Variante de raspuns la intrebarea cat castigi:
1. Prea putin.
2. 10.215 EURO (sa vezi grimase la asta :))) )
Preferata mea este varianta a doua. Cand se trezesc astia din ameteala io sunt deja departe.

Andreea on 12 mai 2008, 09:39 spunea...

:o) super idee, aia cu banii. Deci pentru all the people in the party: venitul meu net lunar este de 10.216 euro. Sic! Mai mult, cu bonus cu tot, o sa ajung la 10.217.. E? E? :-P

Alia on 13 mai 2008, 21:06 spunea...

oh nu mai suport sa aud "cand te mariti?" unde mai pui ca am si primit dou invitatii la nunta saptamana trecuta. pffffffffff!!!!!!!!!!!

Andreea on 14 mai 2008, 09:22 spunea...

Ouch, asta cu nuntile poate sa usture, I know... Dar stii ca e vorba de niste pre-setari. Think positive, enjoy the moment pentru el insusi, si atat. Si iese, iti garantez. :o)

BlackLion on 14 mai 2008, 12:14 spunea...

Pai intrebarea este fantastica in sinea ei. Versiuni de raspuns:

1. (te uiti la ceas cu o mina incruntata) Azi nu am timp, dar maine promit sa-mi eliberez 3/4 ora si sa ma duc sa ma insor.
2. Mah, nu stiu ce sa zic ........ 2034-2035 ........ poate chiar 2037 mai spre toamna.
3. Diseara.
4. (asta depinde de persona cu care vb) Pai, draga mea/dragul meu, cum sa-ti explic, m-am insurat acum 2 luni cu o fata frumoasa cu ochisori azuri. E fantastica, ne merge bine, am fost in luna de miere in Tibet intr-o calatorie spirituala si apoi 2 saptamani pana in Spania ca de Franta, Anglia si Italia ne-am plictisit. Am tras o fuga si prin Monte Car ........... si continui asa pana cand aia (sau ala), ingrozit, te lasa-n pace ...... Peste 2 saptamani il suni si-i marturisesti: "Am divortat!!! Nu ne potriveam.....asa ca am decis sa ramanem prieteni. Tu ce mai faci?" Dupa aceasta a doua faza ....... nu ca nu o sa te mai intrebe, dar te va evita metodic toata viata lui.
5. Back off !!! Sunt nervos.
etc. etc.

Despre nunti .... sunt ok, te duci bei, mananci, te mai zbuciumi pe acolo putin (dar asta e optional) si ........ le urezi casa de piatra. :)) Unele pot fi distractive ..... parerea mea ;).

dacu on 16 mai 2008, 17:13 spunea...

And ... When you increase?!

mda... nu sună prea bine - te înțeleg :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates