13 mai 2008

Astazi la aperitiv....


Ajungem la restaurant. Aglomeratie... ca la parcul de distractii. Stam toti la intrare, claie peste gramada, fiecare incearca sa isi gaseasca mai repede un rost printre mese. Ne legam de o chelnerita ce se strecoara printre noi, cu farfurii debarasate in toate mainile ei dibace.

- Fiti draguta... cam cat credeti ca mai dureaza pana se elibereaza o masa? Si privim interogativi spre locurile din dreapta, de unde tocmai se precipitase ea, ca sa-i dam de inteles ca acolo ne intereseaza pe noi sa stam.
- A, nu stiu ce sa va spun, nu stiu... De-abia le-am servit dezgustarile!

Ei, hai.. Pe asta chiar mi-ai servit-o pe tava...


PS: Azi e marti, 13. Pazea!

2 Comenteaza:

BlackLion on 13 mai 2008, 23:39 spunea...

RE PS:
1. ajuns cta
2. obtinut permis conducere de la autoritati tolomace
3. facut procura pt iesit din tara
4. intors buc in 2:15 intr-o singura bucata(ai draq astia cu bmw-urile ..... ce tineau ei neaparat sa ma depaseasca ...... da' la restul le-am tinut piept cu brio: cine putea sa-si inchipuie ca o amarata de masina de clasa mica spre foarte mica, plus ceva nuanta de ieftinaciune sadea, poate sa ruleze cu 160 constant; chiar a atins 180 .... dar din ratiuni ne-dezmembrationiste am ales sa o limitez neuronic la 160)

Cu alte cuvinte, ceva mai putine ........ cand mai avem un marti 13 ca mi-e "foame" sa ma rezolv neste treburi repede si bine?!?!?!?!? Si nerezolvate, slava cerului, mai sunt o multime !!!!

PS: Hope was same for you, And.

Simply Red on 14 mai 2008, 09:18 spunea...

Nicio veste proasta pe frontul meu ieri.. :o) On the contrary, parca ziua a fost mai frumoasa decat multe in ultima vreme. Vorba ta, daca tine de marti 13, atunci sa mai tot fie! :o)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates