11 mai 2008

Ce sa mai intrebam si noi...?


Faptul ca am introdus pe site chestionarul m-a facut sa ma gandesc din nou la intrebari care dau ca pusca in perete. Franturi de conversatie banala, genul de intrebari care dupa ce ca iti sunt adresate, mai sunt formulate si intr-un fel anume, de te lasa masca sau te enerveaza.

Ador momentele astea! Ce-mi place cand vine matusa-mea si imi ia pulsul din timp in timp: si... cat mai castigi? Cat iti mai dau astia unde lucrezi tu acum?

Mi s-a intamplat tot mie ca intr-o discutie cu o fatuca sa ma aud interogata brusc: auzi, asta e parul tau n-a-t-u-r-a-l? Ma mai intreaba lumea despre asta, dar la ea am simtit asa o insinuare, mirare si soc in intrebare... de parca oriunde in lume dar nu pe capul meu s-ar cuveni asa dotare. Si intrebarea urmata de o reactie de genul... "A, da? E natural?" si o grimasa a fetei cu umbre de dezamagire... ce sa zic: ecuatia perfecta pentru iritatie.

Ma rog, mai sunt si altele. “Ai nevoie de ajutor, dragule?” Asta e mare greseala. Barbatii nu au niciodata nevoie de ajutor de la alti barbati. Daramite cand intrebarea vine de la o femeie... Oh, oh, big mistake. Doar stim bine ca in 99% din cazuri raspunsul este NU. In directa legatura cu procentul de orgoliu, sexul si situatia, as pozitiona urmatoarea intrebare: “Nu ar trebui sa oprim si sa intrebam pe unde sa o luam ? E evident ca ne-am ratacit...” Hm... Normal ca NU oprim, NU avem nevoie de indrumari, ne descurcam si singuri, ca de aia sunt eu barbat aici, la volan... Hehe... ce ma amuza faza asta...

Apropos de orientare. Tot in categoria penibil as include situatia in care nici bine nu ai cunoscut pe cineva ca te trezesti intrebat: “Da’ tu unde stai in Bucuresti?”... Aha, cartierul si nota. Rangul, puterea de cumparare, averea, autoritatea. Am intalnit si cazuri de persoane absolut normale si bine intentionate in interogarea lor. Dar am vazut si pe altii... ah, ah, snobismul in floare.

Last, but not least... m-a intrebat cineva nu demult, dupa ce a aflat ca detin un blog... “Auzi, da’ tu esti scriitoare de-adevaratelea??!!”.. Errmmm... Conteaza?! :o) Mai bine intorc eu intrebarea: "You stupid, man? Or what?!"

PS: Pe primul loc ramane categoric aia cu si... cand te mariti?”

4 Comenteaza:

Simply Red on 12 mai 2008 la 09:39 spunea...

:o) super idee, aia cu banii. Deci pentru all the people in the party: venitul meu net lunar este de 10.216 euro. Sic! Mai mult, cu bonus cu tot, o sa ajung la 10.217.. E? E? :-P

Alia on 13 mai 2008 la 21:06 spunea...

oh nu mai suport sa aud "cand te mariti?" unde mai pui ca am si primit dou invitatii la nunta saptamana trecuta. pffffffffff!!!!!!!!!!!

Simply Red on 14 mai 2008 la 09:22 spunea...

Ouch, asta cu nuntile poate sa usture, I know... Dar stii ca e vorba de niste pre-setari. Think positive, enjoy the moment pentru el insusi, si atat. Si iese, iti garantez. :o)

dacu on 16 mai 2008 la 17:13 spunea...

And ... When you increase?!

mda... nu sună prea bine - te înțeleg :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates