5 feb. 2009

Ma numesc Scandal, caut stapan pus pe iubire
El este Scandal, are un an si un pic, o prietena l-a gasit duminica la usa iar o alta l-a adoptat, temporar. Acum Scandal e in cautare activa de un proprietar detinator de suflet si camin calduros.

I s-au facut analizele, toate, pisicuta este sanatoasa. Singurele simptome prezentate pana in prezent sunt de... educatie in-house. Are pernutele pe labute curate, isi cauta ladita, consuma mancare speciala pentru pisicute - de aici am dedus noi ca e pisica de apartament, probabil s-a pierdut in vartejul noptii de sambata spre duminica... De cuminte este cuminte si tare comunicativ.

A, si are si un doctor de familie extraordinar care il asigura pe viitorul proprietar ca se va alege cu un prieten sanatos tun, cu analize si vaccinuri la zi.

Daca stiti pe cineva in cautare de pisicuta... scrieti-mi va rog! Adresa mea este anicro77@gmail.com.

1 Comenteaza:

BlackLion on 5 februarie 2009, 15:52 spunea...

Vreau sa zic ca asa ma mananca degetelele sa iti scriu ca o iau io, da':
1. ma omoara faptul ca stau intr-o cutie io ........
2. ma omoara faptul ca am una bucata pisica la Cta frumoasa de pici/pic si nu o pot aduce aci ......
3. Sister isi ia pisica saptaman viitoare. Si ghici cine o sa aiba grija de ea mai mult si mai mult (a avut caine ....... ghici cine-l plimba la 5 dimineata ...... io, adica io ..... every fuckin' freakin' morning).
So, i'll pass this time. Doe i can imagine how fun (a) Scandal can be !!! :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates