20 feb. 2009

Fri-day-dreaming in the snow
Scrisesem si un text legat de momentul asta... dar s-a sters cumva, nu am habar cum. Ideea era ca m-am mutat din birou unde e cald si bine pe un balansoar pe balcon, m-am infasurat cu o patura groasa, m-am concentrat pe cana de vin fiert ce-mi abureste fruntea si am stat cu fulgii astia nebuni si fericiti... pret de cateva secunde. Frigul imi ciupea obrajii, dar nu mai conta. Iubesc zapada asta tarzie, prea tarzie pentru nervii nostri intinsi deja suficient de tare dupa atatea zile scurte si umede. Imi place burzuluiala asta de februarie, desi astept primavara. Pana la urma... afara e ce trebuie sa fie. Noi distorsionam prezentul si cumva, in loc sa ne bucuram de iarna din 20 februarie, visam la primavara. Ei, uite ca m-am mutat pe balcon sa ma bucur de iarna!

PS: Raducule, multumesc pentru suportul tehnic! :o)

2 Comenteaza:

Thorn spunea...

Si eu ma simt specialist in distorsionat momente ale zilei, dar imi spun ca o data cu trecerea timpului devenim mai analitici si observam mai mult din lumea inconjuratoare... e ca si cum citind o carte decat mai multe ori - lumulica asta faina care ne impresoara - ii gasim intelesuri noi interesante! Deh, puncte si unghiuri de vedere, bat-o vina de geometrie empirica.
Pana la urma perceptia noastra asupra celor din jur se schimba si nu invers, gandeste intens rationalul in locul "l'ombelico del mondo" din mine...
Carpe diem!

BlackLion on 23 februarie 2009, 17:18 spunea...

;)
ma bucur ca ai gasit frumosul in acest moment. In fond avem argumente place pentru a demonstra un simplu fapt: "Acum, aceasta clipa, este tot ceea ce avem.". Restul ...... dust in the wind. :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates