12 nov. 2008

Din seria povesti de dragoste...


... va propun sa ne intoarcem la gura sobei. Sa va spun o frumoasa poveste adevarata.

Am o prietena care are niste prieteni care au aparut impreuna la petrecerea de 10 ani de la terminarea liceului. Mai exact casatoriti si 'insarcinati' in 7 luni. Socul a fost mare, toti colegii ii stiau deja cu familie, dar... cu alta familie, fiecare.

Se pare ca acum un an si ceva, el a sunat-o pe ea sa o felicite de ziua de nastere si, din vorba in vorba, afla ca ea a divortat. – Ce intamplare.. si eu am divortat, acum cateva luni. – Cand? – Pai, pe 2 decembrie. – Ah, ce chestie, si eu tot pe 2 decembrie...

Evident, subiectul a cerut o intalnire. Locul ales a fost in parc, unde amandoi au venit insotiti de copiii ramasi in custodia fiecaruia in urma divorturilor. El doua fetite, ea una. Tot din vorba in vorba, ajung sa se vada in fiecare zi, simpatia din liceu se transforma in reala placere, de aici pana la flama si iubire... un singur pas.

La reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului, povestea era deja ‘mare’, cu certificat de casatorie gata semnat. Cei doi asteapta un copil si, pentru ca e tot fetita, au inaintat actele pentru a infia un baietel. Familia va numara in curand 5 copii si pe ei doi, indragostitii din liceu.

Happy ending. Pardon, beginning. :o)

3 Comenteaza:

Anonim spunea...

Fantastic, impresionant. Rareori auzi de happy ending-uri, te fac sa crezi ca iubirea adevarata chiar exista, nu-i asa? Uneori ma gandesc daca raritatea dragostei ar trebui sa ne faca mai cinici sau mai optimisti?

Simply Red on 13 noiembrie 2008 la 13:46 spunea...

Ar trebui sa fim optimisti, dar vom fi sigur cinici :o). Deja e prea adanc in firea noastra sa NU avem incredere...

Dianora Ungureanu-Maier on 22 noiembrie 2008 la 01:10 spunea...

Superba poveste, chiar te face sa crezi ca si tu poti avea parte de una :D

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates