22 oct. 2009

In cautarea feminitatii pierdute


In special doamnelor singure, detinatoare de cariera, SAU care nu se pot obisnui cu ideea ca trebuie sa traiasca singure, SAU care s-au obisnuit sa se descurce fara sprijin, ajutor si un foarte necesar echilibru masculin in viata lor, SAU care tanjesc dupa o dragoste si un parteneriat intim care nu mai vine conform cu astptarile, SAU care cresc singure copii, SAU care striga in mod declarativ ca nu au nevoie de barbati in viata lor DAR CARE in realitate ar da mult pentru a-si echilibra viata cu gasirea unui partener: va recomand acest articol.



As avea multe de spus si eu pe aceasta tema... numai ca astazi prefer sa (ma) observ. Chiar si din perspectiva acestui articol si – interesant – a comentariilor pe care va recomand sa nu le ratati.

2 Comenteaza:

Alia on 23 octombrie 2009 la 01:04 spunea...

a devenit ciudat cum ei spun ca isi cauta perechea... femeile spun acelasi lucru, dar cumva cautarile astea se pupa tot mai rar.
da, femeile isi pierd din feminitate, dar cred ca e un fel de adaptare la mediu...

Alia on 26 octombrie 2009 la 16:23 spunea...

eu vroiam sa comentez la ala cu feminitatea... eh ametita mai sunt!

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates