22 ian. 2010

2 stele pa-ra-le-le


Sa incepem cu dreptul, respectiv click pe Play in timp ce cititi mesajul de mai jos.Mi se umple gura de gust dulce cand aud melodia asta. Un iubit mi-a dedicat-o candva, asa ca de cate ori apare in context, ma fura peisajul si visez. Dar azi dimineata, nu. Azi mi s-a lamurit misterul: melodia asta vinde vise cu o maiestrie de neintrecut, fetelor!

Ascultati si simtiti fiorul ce va curpinde. Observati-l. Lasati-va gandul sa zburde in imaginea idilica a cuplului ideal, lasati-va admirate, deveniti obiectul de fascinatie al barbatului la care visati. Ce de intamplari ciudate, toate minuni. Cati pictori te privesc, cat esti de frumoasa... Asa-i ca e dulce dezmierdul asta? Ar fi culmea sa nu te fure peisajul, perspectiva a 10 vieti alaturi de un EL absolut pierdut in contemplarea splendorii fiintei tale.

Mie mi s-a descifrat mesajul la faza cu ‘2 stele paralele’, ceva 'lanturi fermecate' si cateva 'lacrimi innodate'. Breaking news: nicio zana buna si nici piticii din poveste nu prea pot face mare lucru cand realitatea vine cu niscaiva catuse si sechele ale trecutului.

Frumoasa melodie, dar vremea basmelor a cam trecut. Nu neg ca e posibil sa fie in directa legatura cu varsta, desi nu rareori citesc cu o placere infinita ‘1001 nopti’. Totusi, in fata lui 'Zece', ma abtin. Asta pentru ca prefer ca EL sa ma contempleze cu pragmatism, daca se poate; sa nu ma vada perfecta, ci asa cum sunt; si mai ales sa nu imi prezinte basme nemuritoare despre succesiuni de vieti karmice petrecute impreuna, insirate ca perlele intr-un colier. Ci, mai degraba, concretul unui cotidian cu bune si rele, dar sincer si privit cu maturitate, nu cu inocenta si imaginatia unui copil.

Traiasca Chilian, frumoase creatii. Din perspectiva vazuta de mine, nu la vanzatorul de povesti e problema, ci la cumparator. Asa ca, fetelor (in special)... zic eu ar fi bine sa avem grija la felul in care ascultam muzica. Putina moderatie nu strica. Hai, la treaba! :-)

0 Comenteaza:

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates