14 ian. 2009

Ziua portilor deschise


Am considerat ca data de 14 ianuarie e la fel de buna ca oricare alta pentru a reveni asupra deciziei de inchidere a blogului. Mai multi prieteni m-au intrebat in aceasta jumatate de zi.. ‘de ce nu pot sa intru pe blogul tau’? Si fiecaruia a trebuit sa ii explic de ce la inceputul anului am inchis pe perioada nelimitata fila asta de poveste, pentru ca nu am mai scris demult, pentru ca nu sunt in stare sa leg propozitii coerente, pentru ca nu ma mai regasesc aici... Nu definitiv, doar pentru o vreme, dar am inchis povestioara mea virtuala. Si cu asta... bang!... usa inchisa in fata musafirilor mei.

Astazi m-am gandit ca orice... numai frumos nu este ce am facut. Ca am chef de scris sau nu, nu se face sa inchid usa in nas celor care din cand in cand veneau in vizita.

Prin urmare redau acces oricui ajunge in aceste pagini, cu scuzele de rigoare fata de obisnuitii casei. Nu promit reveniri furtunoase, nici texte revelatorii, nici povesti la gura sobei. Cred ca incet incet imi voi relua obiceiul de a va istorisi una alta din jur. Fara promisiuni deocamdata... Pentru mine, insusi gestul de a descuia usa e un mare pas inainte.

5 Comenteaza:

Lu on 14 ianuarie 2009, 13:56 spunea...

Felicitari pentru alegerea facuta!
:)

Tudor on 15 ianuarie 2009, 07:54 spunea...

Ma bucur ca ai revenit, lasasei un loc gol...

anna-maria on 16 ianuarie 2009, 09:05 spunea...

si eu ma bucur ca te-ai razgandit. usile pe care le inchidem definitiv pot sa ne bantuie la un moment dat visele.

Alia on 16 ianuarie 2009, 11:22 spunea...

:) e bine!

BlackLion on 19 ianuarie 2009, 11:51 spunea...

well, dear, if you feel like closing the damn thing, you should close it. If you feel like writing or posting pics or anything ...... just do it. :) The thing is ..... you should do what you feel. That's the whole and only point. Doe there are a lot of good things here and ......... i kind of like smiling from time to time "walkin'" around ....... so, glad you're back. :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates