27 ian. 2010

Multumesc, multumesc!



Astazi mi-au murit laudatorii, am si de ce. Declar deschisa sesiunea de acceptare a felicitarilor si pupicilor, pentru ca e ziua mea. Da, da... Acum 33 ani aveam vreo 3 ore si ceva, eram pura pura pura, motzaiam intr-un patut la Spitalul Giulesti, nervoasa pe soarta care ma scosese din pantecul protector al mamei mele si ma adusese intr-o lume noua, aparent neprietenoasa, cam friguroasa si fara flori. Asta a fost cel mai grav. Ca-n ianuarie, pe vremea aia, altceva decat garoafe nu gaseai. Taaaare mult mi-au lipsit florile si tare mare pica am prins pe garoafe :o). Dar macar m-am obisnuit cu noua atmosfera, cu indivizii din jur si cu intamplarile de peste zi in care, in marea majoritate a timpului, ma alegeam cu niste cucuie cat o zi de post in frunte. Inca ma aleg, dar asta-i alta poveste, de oameni mari.

Au trecut deci 33. Acum vreo 3 ore ma zbantuiam in masina, intr-un dans frenetic din sezand, un dans de femeie la 33 cu varf si indesat, cu pofta de viata si care se bucura de bucuria clipei. Si cu asa melodie in urechi, cu boxele in trepidatie la limita exploziei, m-am trezit ca ma iubesc pe mine si ma felicit pentru ce sunt si pentru ce gandesc. LA MULTI ANI MIE si... LA MULTI ANI MIE! :o)

4 Comenteaza:

Darael on 27 ianuarie 2010 la 13:10 spunea...

Si.... La Multi Ani tie !
Pupici lipiciosi pe obrajor. Si o imbratisare mare.... Si un buchet de floricele ;;)

Simply Red on 27 ianuarie 2010 la 13:12 spunea...

Multumeeesc! Si din energia si bucuria mea de azi trimit si catre tine, sa iti faca ziua frumoasa, oriunde te-ai afla! Multumim de semnele de viata! :o)

thor on 27 ianuarie 2010 la 19:37 spunea...

La Multi Ani! Evident, tie! Si multa sanatate si bucurii frumoase pentru ca meriti.

Simply Red on 27 ianuarie 2010 la 23:26 spunea...

multumi tare, tie! :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates