5 nov. 2009

Nu am titlu


Nu am disparut doar de pe blog. Nu mai sunt nici la birou, nici la volan, nici pe strazi, nici printre prieteni. Sunt acasa, unde zac si pendulez intre stari de frustrare, furie, sau apatie totala. Sunt extrem de suparata si nu am cum sa scriu despre altceva, pur si simplu pentru ca... nu am despre ce altceva sa scriu.

Un nene doctor distrat mi-a administrat un medicament cu prea multa usurinta, pe vremea cand aveam piciorul in gips. Chestia asta mi-a daunat atat de tare, incat niste analize recente au dezvaluit ca ficatul meu a fost foarte serios afectat. Asa se face ca acum ma inscriu si eu pe listele celor cu boli de tip toxic, care iau medicamente cu pumnul si se prezinta in mod periodic la medic pentru reevaluarea situatiei.

M-am trezit bolnava brusc, dupa un simplu telefon in care ma anuntau ca rezultatele analizelor sunt in plop. M-am trezit cu doctori care ridica din umeri in fata mea, cu retete scumpe si cutii de medicamente si fiole fioroase pe masa, cu pliculete pe care le-am pregatit ca sa ma organizez pentru urmatoarele luni: hapuri pentru dimineata, pranz, seara.

Asta nu trebuia sa se intample. Nu trebuia. Cel putin asa imi imaginez ca gandeste ficatul meu in timp ce inghite frustrat medicamente.

4 Comenteaza:

carmencita spunea...

good news in sfarsit. good, un fel de-a zice DAR macar stim de unde i se trage ficatului tau. de la un medicament administrat prea usor.
baaaabyyy, hai ca treci si peste asta. promise?
uite, iti fac o dedicatie sa iti aduc un pic pic de voie buna
http://www.youtube.com/watch?v=gYONUk23_q8

Darael on 10 noiembrie 2009 la 00:43 spunea...

Tema de casa: sa te faci bine. Nu se admit refuzuri ;;) !

Tone de medicamente ziceai ?
Pentru ce ai nevoie de atatea medicamente ?
Hm....

thor on 22 noiembrie 2009 la 16:16 spunea...

Hei... nu te da batuta chiar asa de usor! Trebuie sa ai curaj si sa depasesti momentul. Ficatul are capacitatea de a se regenera foarte bine.

Simply Red on 23 noiembrie 2009 la 08:56 spunea...

Nu fug, sunt aici, dar mi-a murit muza...

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates