25 sept. 2009

Ma pregatesc de toamna


A venit toamna pe Stirbei Voda. Am vazut primele frunze ruginite, alergandu-se pe sub rotile masinilor. Iubesc anotimpul asta. Ceva din tristetea si nostalgia toamnei ma atrage. Frigul care incepe sa piste, fata palida a soarelui, culorile, ah, culorile...

E vreme de toamna frumoasa astazi. Urmeaza zile cu parfum de gutui si plimbari in aerul racoros al diminetii, o simt. In curand isi va reintra in drepturi colectia mea de lumanari ambientale, ceaiurile aburinde si biscuitii cu aroma de scortisoara. Astept sa scot de pe rafturile dosite, de iarna, puloverul de mohair si ciorapeii roz, cu cap de vacuta, pe care sa ii lipai prin casa. Astept sunetul ploii de zile mohorate, umezeala cearceafurilor si intunericul lipitor al serilor reci, dar duioase, ca starea mea de acum.

Ce bine-ar fi sa vii, sa-mi acoperi inima cu ceva...















2 Comenteaza:

thor on 25 septembrie 2009 la 18:15 spunea...

Senzatia de toamna ma bintuie inca de la sfirsitul lunii august. Nu mi-a placut niciodata toamna si nu pot sa spun ca a inceput sa-mi placa. In schimb stau si privesc fermecat feeria de culori pe care ni le ofera.

P.S. Suna excelent The Beloved privind aceste fotografii fantastice.

Alia on 26 septembrie 2009 la 12:12 spunea...

gutui si ceaiuri mmmm suna bine! eu mai am de asteptat cu ceaiurile pana la iarna (nu am voie sa il ametesc pe bebe), dar abia astept sa le savurez. si sa pun si uleiurile esentiale in actiune ... tot asa prin iarna cu unele.

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates