7 apr. 2009

Cele 10 minute


Despre Andressa stiu demult. In clipa in care eu i-am descoperit blogul, era mare valva in sat pe tema acestuia. Nu sunt printre cei mai impatimiti fani, poate ca nu am fost eu pe aceeasi lungime de unda cu textele, dupa care nici ea nu a mai fost la fel de prezenta. Ma rog, poate ca a ramas ceva de descoperit 'acolo' si poate ca ziua asta a venit. Astazi am descoperit cele10minute si chiar imi place! Hope you do too.

4 Comenteaza:

Thorn spunea...

O interesanta si atragatoare abordare pentru un site de intalniri, etc. In rest, mi-am permis sa ma amuz cu un mesaj acolo, sper sa aiba audienta!

Simply Red on 7 aprilie 2009 la 17:14 spunea...

Vezi ca poti si tu sa te inscrii, sa ne oferi 10 minutele pe zi din pildele tale. Iti amintesti de planul nostru? Cartea scrisa in tandem? Ofera-ne 10 minute (video)macar :o). E mai usor :o))

Eu una cred ca va avea audienta :o).

Thorn spunea...

Hmmm, cred ca voi intruchipa un Don Juan de Megabiticus care va spune cate o poveste plina de invataminte de fiecare data spre deliciul damicelelor visatoare si singuratice si al cibernautzilor dornici de mistocareli invidioase...
Cu povestile mele o sa dezleg imaginatia dulcineelor in cautare de aventuri si o sa complexez barbatii tinuti sub papuc!
Pai prefer sa-ti fac tie rating free, Andresei i-as face... un contract de comision pentru fiecare fulminanta aparitie in cadru! :)
P.S. Mi-am facut cont ca sa-i raspund si pare o tipa destupata care (re)cunoaste o vorba cu dublu sens...
"dorrs, 07 Aprilie 2009 15:38
O sa incerc sa spun o povestea... ta! Mai degraba sa o completez... O prietena de la Palette - mergand pe ideea perfect valabila ca exista persoane singure din lipsa de timp si socializare - a vrut sa initieze un site de dating si avea nevoie de o amfitrioana "good-looking girl in front of the camera" care sa fie imaginea "celor 10 minute"!
De ce 10 minute, pentru ca e numar cu rezonanta, toti ne-am bucurat cand il obtineam, nu sunt 90 de secunde, nu sint o viata...
Ai fost foarte emotionata la inceput si foarte studiata, dupa care s-au facut cuvenitele retusuri, doar nu indemnai la dating pe oamnii de varsta a treia... Alta camera, multe duble, schimbat decoruri(backgrounduri), atitudine mult mai degajata, mai naturala, imagine care sa-ti puna in relief atuurile: carisma, prospetimea, senzualitatea...
Un piculetz de suspans nu strica nimanui, lasa timp de publicitate "din gura in gura", o ipostaza sexy si provocatoare suscita interesul pentru povesti provocatoare si picante!
Povestea e creata, poate chiar imbunatatita pe viitor daca pentru ochii si urechile privitorilor vei fi iesita din relatie, disponibila si indatoritoare atat cat sa stimulezi cele mai fanteziste ganduri...
Deja te simti bine in fata camerei, stii ca esti o frumoasa manipulatoare care atrage privirile, gusti din voluptatea de a fi privita si dorita, starnesti imaginatia , deschizi pofta de viata, renasti vechi amintiri aruncate intr-un sertar al rutinei in relatie...
Nu lipseste nici un ingredient retetei, totul va fi sa o gatesti si asezonezi cu diverse prafuri dulci, iuti, dupa gust, si - cel mai important - sa fii consecventa pentru longevitatea site-ului!
Succes!"

raspuns
"dorrs,
Ma bucur ca iti place. iau comentariile tale ca pe complimente.
N-as vrea sa iti spulber scenariul, dar adevarul e mult mai sec: in primul film eram la 24 de ore dupa operatie, cand fusesem anesteziata general, mi-era atat de rau ca nu puteam sa spun 3 fraze. Si n-au fost atatea duble precum crezi. ma umfla rasul, ce-i drept, dar dupa vreo 2-3-4 incercari ai vazut rezultatul."

Simply Red on 8 aprilie 2009 la 09:08 spunea...

Da, frumoasa abordare. In timp ce iti citeam comentariul mi-a venit un gand ca noi, ganditorii in excedent, fara critica, nu functionam. Capacitatea asta de a analiza in detaliu ceea ce ni se intampla sau ceea ce vedem in jur ne aduce si bune... si rele. Fatza de imaginea extrem de descriptiva data de dorrs (sic!), vine raspunsul, o imagine ce-i drept... mai seaca: eram varza, fusesem operata, a trebuit sa incerc de cateva ori si uite ca a iesit. Interesanta opozitie, nu? De multe ori ne imaginam o groaza de scenarii si adevarul se dovedeste a fi cu totul altul.

Una peste alta, imi place abordarea. E tipica (si) mie: detaliute, firul spart in 4, 5, 1000... asezatul asta in coltul analitic. De ce, cum, cand, ce inseamna, cum se vede, cum s-a facut... Nu degeaba ne numim prieteni de asa amar de ani, dear Thorn! Pana la urma insa: fata iubeste si e iubita, face un act generos din chestia asta impartasind cu mii de oameni asporatii firesti. Si - cu timpul, cum spuneai si tu, daca va fi consecventa - poate chiar va transmite mai bine, acest bine insemnand o groaza de aspecte pe care le implica tipul asta de comunicare. I definitely wish her gooood luck! :o)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates