18 mar. 2009

Clubul de joi, in care facem ce vrem noi!


Nu stiu daca din intamplare sau nu (nu cred o iota ca ar exista coincidente).. am ratacit caietul de istoria religiilor. Cred ca atat m-am atasat de idee si de lecturile astea, incat cineva de acolo de sus a zis, dupa ce am postat prima lectie pe blog... mai fato, poate ca tie ti-o placea sa petreci timp cu stramosii, dar de ce sa ii ostenesti si pe altii cu subiecte din astea?! Deh, una peste alta, pentru moment ati scapat. Am ratacit caietul. Evident, o sa il gasesc si o sa revin cu lectia 2. :-P

In rest... my life is 'brilliant'. Maine seara voi gazdui Clubul de Joi (in care facem ce vrem noi, sic!). E o initiativa despre care nu am scris inca pe blog... tocmai pentru ca am vrut sa fie ceva special, dar uite ca suntem deja la a 3a intalnire si nu se cade sa aman atat de mult o asa poveste frumoasa.

Impreuna cu alte 6 prietene, am pus la cale un club de lectura si... miscellaneous ca intre fete. Ne intalnim o data pe luna, a 3a joi din luna, mai exact, ca de aia ii spunem Clubul de Joi (CeDeJe), si discutam despre o carte pe care am agreat in prealabil sa o citim toate. Prima intalnire a fost de organizare, am setat niste directii, reguli si posibile teme de discutie si entertainment. La a 2a intalnire, Principessa ne-a fost din nou gazda si am discutat despre 'Citind Lolita in Teheran'. Acum e randul lui Elizabeth Gilbert si a senzationalului ei volum "Mananca, roaga-te, iubeste".

Pe langa carte, in cele cateva ore pe care le petrecem impreuna, planuim si facem o groaza de lucruri. Ioana Barosana ne-a vorbit despre islamism si lumea araba. Eu am recitat poezie si le-am invatat pe fete sa... impatureasca un tricou din cateva miscari (dupa cum vedeti, din lumea noastra misandrista, gasim o secunda si pentru ceva util gospodariei, de care pot beneficia partenerii; ca tare-i bine cand te trezesti dimineata, te duci la dulap si scoti un tricou proaspat calcat, frumos impaturit, ca scos din tipla... hehe!). Evident, pe langa toate cele, bem si mancam, cat mai natural cu putinta, sic!

Si joi e randul meu sa fiu gazda. Am de pregatit din nou o poezie (sau mai multe), am de pregatit ceva informatii despre marile religii ale lumii (sic! again!), si... ta-naaaam... vreau sa invat cum se face nodul la cravata. Nu ma amagesc ca asta va fi usor! Dar diseara si maine o sa repet chestia asta, ca sa fiu in stare sa predau lectia fetelor. Poate cer ajutor si de pe la colegi, who knows... Tiii.. ce-o sa ne mai distram!

Seara va fi impanata cu sfaturile Mirunei, care este specialist consultant Feng Shui, cu lectia despre ceaiuri pe care o pregateste Ioana Barosana si de tendintele modei in acest sezon, evident de la Principessa.

Cu siguranta intalnirea de maine va fi savuroasa, cel putin la fel de savuroasa ca si cartea in discutie. Fetelor (mai ales!) si baietilor (recomand!) ati citit 'Mananca, roaga-te, iubeste'? Cine a pus mana pe ea, stie la ce ma refer... Cine nu, you'd better, soon! E numai de castigat pe acolo.

Mda. Nu sunt happy cu aceasta prima prezentare a CeDeJe (sau, cum ii mai spunem noi... Clubul Amasoanelor), dar pana la urma asta este. Trebuia sa introduc subiectul in propozitie, nu de alta dar am promis fetelor ca o voi face. Si acum, ca introducerea a fost facuta, ar trebui sa ma tin de treaba si sa revin cu povestile 'post CeDeJe'.

PS: In primul brainstorming s-a nascut o idee care mie imi place foarte tare. A fost vorba ca nu ar strica sa invitam, la un CeDeJe, 2 sau 3 barbati, prieteni care sa accepte provocarea de a face fata tiradei noastre de intrebari despre... orice. Ma amuza tare gandul asta. Ii si vad, pe unii dintre prietenii mei, asezati in 'scaunul electric'. Relu, Thorn... sunteti printre cei vizati :o)! Don't run, please! :o)

10 Comenteaza:

Anonim spunea...

Ultima fraza imi aminteste de o petrecere de burlacite la care am invitat un stripper (ca nu se putea fara, ca la orice petrecere adevarata care este ;-)) A sfarsit saracul facandu-ne noua poze (am fost cam 15 gagici, toate in desuuri care mai de care) ... la discutii nu l-am putut supune stim noi de ce - era timid, bineinteles :-))

Simply Red on 18 martie 2009 la 10:40 spunea...

Aaaa... nu... nu e cazul acum! :o))) CeDeJe e un club de fete cuminti :-P. Dar avem nevoie de o fotografie de grup, in care sa fim toate, ce-i drept! :-P

Anonim spunea...

Bineinteles ca nu ne ascundem, dar ar putea sa ne fie frica, nu, noua barbatilor??? Ce lume interesanta ar fi aia unde sa predomine un singur sex? Trebuie ceva diversitate sa va admire sau ne admire in focul actiunii... ;)
Dar hai sa va spun de cea mai noua modalitate observata de mine folosita de femei pentru a cunoaste BARBATUL cat de cat! Se numeste jocul multi-multi-player(mmorph) si am caunoscut cateva femei care vor sa disece tendinta barbatului de a sta in fata monitorului, de a purta lupte si razboaie, a socializa acolo pe un chat specific, de a vedea care e bucuria si pasiunea acestuia! Ca sa cunosti barbatul trebuie sa intri in lumea lui, nu?!

Simply Red on 20 martie 2009 la 09:08 spunea...

E meseria lor sa disece astfel de comportamente in felul asta sau.. ce? Sunt psihoterapeuti, ceva? :o)

Anonim spunea...

Nici nu am ajuns pîna la final cu cititul şi, îmi şi doream să urmăresc, de undeva ascuns,bineînţeles, această întrunire intimă a femininului, în care, nu mă îndoiesc, se poate păstra structura castă a spiritului uman,dar care nu ar putea, în aceeaşi măsură, sa renunţe la a şti gustul fructului oprit.
Şi, ce sa vezi?.Mă pomenesc la sfîrşit, ca un trăsnet, cu invitaţia de participare, chiar dacă-i aluzivă. Mi s-a făcut teamă. M-am şi imaginat singur în mijlocul tiradei de intrbări, cu obligativitatea de a fi sincer.
Abia acum am înţeles ce înseamnă, cu adevărat,refuzul libertăţii ca păcat.
Pentru efect maxim, sugerez ca învitaţia să fie pentru un singur bărbat pe sesiune.

Simply Red on 23 martie 2009 la 08:24 spunea...

Hihi, Relu, sa nu te sperii, doar te-am avetizat! Da, e bine sa fie o persoana invitata pe sesiune. Oricum, pe masura ce ne vedem, cadrul de desfasurare si regulile de organizare se rafineaza. Devenim... din ce in ce mai bune! :o) Ce pot sa spun este ca da, suntem inca la stadiul de plan. Avem atat de multe de facut si o intalnire pe luna este atat de putin... Cand o fi sa fie, va dau de stire. Hihi, sunt incantata ca va place ideea!

Anonim spunea...

Ucoooooo...de ce ma io sunt barosana ..vreau sa fiu si io altfel :P

Simply Red on 24 martie 2009 la 15:22 spunea...

Da, da... hai, cum vrei?

Anonim spunea...

pai uite eu cred ca sunt cam ca un musetel... cineva mi-a spus asa odata - "musetelul este o floare perfecta. asa o deseneaza copiii ..apoi cand sunt mari o deformeaza si incep sa cumpere carnivore din alea gladiole, orhidee si elucubrante"

Simply Red on 24 martie 2009 la 15:32 spunea...

Mesaj pentru Ioana Musetzel:
Eu sunt de acord cu noua ta diversiune. Sa uitam deci de Baroneasa Barosana, atoateorganizatoare si multiubitoare de CeDeJeuri. Acum privim cu duiosie la micutza Musetzel. Nota bene: cand vrei sa te intorci la vechiul statut, care iti confera o pozitie elucubranta de doamna cu sange aristocratic... doar spune-mi. Da, Musetzel? Fac switch cat ai clipi!

:o))

Pup!

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates