23 mar. 2009

Boacane de primavara


A venit primavara... numai fluturasi in capsorul meu. Nu glumesc. Sunt atat de aeriana, incat ieri am plecat din casa cu cizme de culori diferite in picioare. Am 2 perechi similare, una e maro inchis, cealalta e lacuita, neagra. Si ieri dimineata, cu ochii carpiti de somn si grabita, m-am incaltat ca Sholea. Si mai interesant e ca am umblat toata ziua asa, fara sa imi dau seama. Abia pe la 4, in vestiar la sport, cand ma schimbam, am vazut oroarea. Si dintr-o data ziua nu a mai fost la fel. Am aflat eu, toata lumea stie. Toata lumea stie ca azi m-am incaltat cu o cizma neagra si una maro. Tiiiii... ce-or fi zis cei ce m-au vazut pana acum? :-)

Ei bine, m-am amuzat de mama focului. Nici vorba de stanjeneala, nici vorba sa imi pese cat de un crampei. De fapt, intamplarea mi-a adus aminte de copilarie, de boacanele pe care le faceam... Toti avem amintiri de genul asta cred. Ce... voi ati stiut sa va incheiati la sireturi din prima? Voi nu v-ati incheiat camasa gresind ordinea nasture-butoniera macar cu un pas? Voi nu ati purtat niciodata maieul sau chiloteii pe dos? Nici nu vi s-a desfacut fermoarul la pantaloni? Nici nu ati purtat sosete cu aerisire, prin care sa iasa cartofii?!? Eeee... iac-asa: eu la 32 m-am incaltat cu cizme de 2 culori diferite. Maaaare branza! :o)

A venit primavara,
Numai fluturasi in capsorul meu...
Hihi, haha, hihi...
Ce te uiti la piciorul meu...?
Ma incalt cum vreau eu..!

Sic!

0 Comenteaza:

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates