30 ian. 2009

Povesti la apa


Masina mea somatizeaza, traieste cu mine aceste vremuri tulburi. Mi s-a infundat o ‘gura tehnologica’ de scurgere a apei pluviale, o gura pozitionata strategic sub portiera soferului. Ca o urmare intrinseca a acestui fapt, in portiera mea balteste apa pluviala. E ca la mare. Plec de la semafor... valurile Dunarii. Pun frana... un alt val se zdrobeste de tarm. Judecand dupa ultimele precipitiatii si dupa intensitatea freamatului apei din portiera mea, cred ca as putea umple lejer o damingeana de 5, 10 litri. Dar, pe bune, e fun! O senzatie umeda, racoroasa, zgomot placut de valuri ce se sparg in continuu pe creierasul meu... ce relaxare!

Azi dimineata, stand in trafic m-a apucat creativitatea, apoi colegii au venit si ei cu idei. As putea... cu atata apa data de la Dumnezeu:

- sa plantez orez; chiar am o chipiuta cumparata din Singapore, din aia de orezar; tare bine mi-ar sade cu ea!
- sa ma incalt cu papucei si sa fac lipa-lipa prin masina cand am chef sa ma distrez
- sa pun de un acvariu cu pestisori aurii ca astia de sus, de pe banner
- iedera; iedera care sa-mi acopere in cativa ani toata masina, sa promovez circuite ecologice home-job, job-home
- vita de vie; sa imi invit prietenii la cules si la... degustari de vin
- sa ma apuc de gradinarit... masina mea sa se transforme intr-o gradina ambulanta de flori de camp
- sa ma fac zarzavagioaica... Cu 5 bani legatura de patrunjel si o pozitionare inteligenta poate vand produsul chiar online, cu distributie directa la usa Dumneavoastra, pe baza de comanda, evident!

Daca mai aveti idei, feel free. Masina mea suporta multe! :o)

5 Comenteaza:

Alia on 30 ianuarie 2009 la 15:27 spunea...

nuferi, flori de lotus, rate, lebede, gaste...

Anonim spunea...

Sa-ti pui undeva in masina un filtru smecher - care elimina impuritatile, microbii, are ultraviolete samd, purifica apa -, sa il combini cu bricheta din amsina pentru un circuit complicat si sa le legi cumva de un termos in care sa iti faci cafeaua. Economisesti din apa de la robinet, e ca si cum ai avea Starbucksul tau in masina :)

Anonim spunea...

sa pescuiesti la copca (daca nu tii masina in garaj noaptea), un aquamagic prin "praficul" din Bucuresti. Sa arunci o galeata de nisip si scoici pe covoras, sa lasi luminile din habitaclu aprinse si sa faci plaja (cum vrei acum, topless ... :) )

Anonim spunea...

revin..:) sa te transformi in sirena...

Simply Red on 3 februarie 2009 la 10:44 spunea...

Geniale :o). Avand in vedere ca inca am apa la babord, m-am decis sa ma relaxez putin, facand niste bazine pur si simplu. Back and forth, back and forth :o)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates