25 iun. 2008

Happy day... stay!


De ce uneori ne trezim dimineata si zorii sunt mai luminati decat in alte zile? De ce soarele pare mai cald, mai prietenos? De ce ai impresia ca plutesti cand de fapt nu ti-a pus nimeni aripioare? De ce sunt asa minunate diminetile acestea cand iti place sa te uiti in oglinda? Te piepteni mai alene, iti admiri trasaturile, iti place ce vezi, iti faci cu ochiul. De unde vine starea aceasta de beatitudine? Din care cotlon din interior se dizloca iubirea de sine si se manifesta atat de frumos de iti vine sa dansezi in timp ce mergi pe strada? Si sa zambesti oricui trece pe langa tine? Si de ce uneori auzi ciriptul de pasarele si simti racoarea diminetii atat de prezente langa tine, incat uiti de vacarmul orasului, de motorul masinii, de claxonul celui suparat din spate? Si cum se face ca fredonezi intr-una...?!

Astazi m-am trezit cantand in vestiarul de la clubul unde ma duc sa fac gimnastica dimineata. M-am trezit incapabila sa retin inlauntru pofta de cantec.Dintr-o data, out of nowhere, m-am trezit fredonand, ca si cand as fi fost singura in incapere. Which was not the case. In vestiar, alte doua tipe, nu le-am mai vazut ever before in my life. Si ele intr-o tacere muta, destul de preocupate fiecare cu prosopul, dusul, machiajul, pieptanul, foehnul... Cand m-am pornit sa cant, am simtit ca dau ca nuca in perete in linistea rupta doar de fosnetul miscarilor noastre si de radioul ce zdranganea intr-un colt. Si eu, intai in soapta, apoi din ce in ce mai tare, am insotit nu mai stiu ce melodie se auzea prin boxe... Si nu m-am oprit pana la sfarsit. Nu am putut.

Am o stare de 10 stele. Nu stiu de unde a venit. Si nici cat va sta. Nici nu conteaza. E o clipa asa frumoasa, ca nu am cum sa o tin inlauntru.

6 Comenteaza:

maria on 26 iunie 2008 la 11:06 spunea...

sper sa te tina :)

Simply Red on 26 iunie 2008 la 11:18 spunea...

S-a stricat ieri dupa-amiaza clipa, ce-i drept. Oricum, a fost frumos si stau la panda pentru urmatoarea... :o)

maria on 26 iunie 2008 la 11:25 spunea...

e, atunci sa vina mai repede
offtopic- scoate si tu asta cu verificarea cuvintelor ca e absurda

Simply Red on 26 iunie 2008 la 11:28 spunea...

Am pus-o pentru ca primeam spamuri idioate. Dar o scot, poate au luat vacanta spamistii :-P.

Gata, scos ;o).

maria on 26 iunie 2008 la 11:34 spunea...

pai da, dar spamistii baga literele instant, nu cred ca ii impiedica :)

Simply Red on 26 iunie 2008 la 11:44 spunea...

Hm... aveam o cu totul alta senzatie, ca functioneaza treaba cumva ca la e-mail, in sensul ca dau drumul la mesaje de spam in masa, chiar si pe bloguri. Si ma intreb de ce dupa ce am bagat filtrul cu literele nu au mai aparut spamuri? Anyway, le-am scos. Raman eu ca filtru final, la publicare. Multzam!

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates