15 mai 2008

Yahoo news cu punct RO la coada


Dragi prieteni si utilizatori ferventi ai serviciilor Yahoo, vi se pregateste ceva: versiunea in limba romana a portalului Yahoo.ro si versiunea in limba romana a messenger-ului nostru cel de toate zilele. A dat Evenimentul Zilei cu stirea in noi astazi...

Imi imaginez ca vestea aduce niscaiva implicatii economice, care sunt convinsa ca sunt pozitive. Si cu siguranta ne aduce niscaiva puncte bonus la capitalul nostru de imagine, ca iata, in sfarsit, sunt si sufixele .ro profitabile cumva, de isi arunca privirea maharii googlisti si yahooisti si spre noi (adica dupa lansarea de ieri a Google Translate in romaneste... nu puteam spera la vesti asa bune, nu?)

Ei bine... sunt foarte curioasa cum va arata yahoo.ro, insa in privinta messengerului, nu am ce sa imbratisez. Nu voi alege niciodata o interfata in romana. Sorry, insa ca si in cazul meniului de la telefon in limba romana, as avea senzatia ca lucrez cu niste comenzi... ridicole. Ca asa suna limba noastra cand vrea sa substituie engleza: ri-di-col. Iar in privinta messengerului cu atat mai mult. Aici troneaza cu asa succes regina elegantei in exprimare... incat nu ma prind cum ar arata fereastra principala din messenger cu... Editeaza. Adauga. Statusul meu. Disponibila. Ocupata. Am fugit pana afara. Pe telefon. Invizibila pentru toti. Nope, sorry, mi se taie tot cheful. (Apropos: 'plug-ins' cum s-ar traduce? Google nu ma lamureste :o))

Asa. Deci nu ma inscriu pentru Yahoo Messenger in romana. Dar tot e bine ca vom avea Yahoo.ro. E bine.

4 Comenteaza:

Anonim spunea...

Nici eu nu ma inscriu. Cum nu m-am inscris nici pentru Blogger in romana.

Alia on 16 mai 2008 la 12:08 spunea...

a trebuit o vreme sa lucrez cu un word in romana... ma innebunit nu intelegeam nimic... ma ratcisem de tot. groaznic!

Alia on 16 mai 2008 la 13:45 spunea...

m-a* tocmai eu sa fac greseli... nu nu nu

Simply Red on 16 mai 2008 la 16:46 spunea...

Abia astept sectiunile 'Calatorii" si "Harti". Daca tot ma consum zi de zi pe domeniul evenimentelor, atunci pe astea abia le astept! O sa dezvaluie.. multe. Am argumente la asteptarile fabuloase ale clientului intern :o).

Just kidding.

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates