3 mai 2008

Nu ati gresit adresa. Sunt tot eu, cu o alta fata :o)


M-am gandit demult sa schimb imaginea blogului. Si astazi am cautat cateva ore bune, mi-am adus aminte ca in CV-ul meu sta cu litere de-o schioapa scris "Web editor", mi-am incercat amintirile si indemanarea si... am ajuns aici. Nu este definitiv, va garantez. Am un alt template in vedere, insa upload-ul nu a fost posibil din cauza unor erori pe care nu le pot deslusi. Inca. Astept un raspuns de la autor si sper sa ma pot prezenta cu imaginea care cred ca ma reprezinta cel mai bine.

Interimar insa... a fish' world suits me.

M-am regasit si in imaginea asta, tocmai pentru ca atunci cand scriu... sunt eu cu mine si cu mine. La usa lumii mele suna din cand in cand cate unul dintre voi... de dincolo de ecran, din toate pe cate le aveti... va mai aduceti aminte de mine si dati o privire prin acvariul de vis-a-vis... Un simplu imbold, un mic salt si va primesc in lumea mea :o).

Welcome!

5 Comenteaza:

dacu on 4 mai 2008 la 16:07 spunea...

lumea ta e bolul mare sau bolul mic?

Simply Red on 4 mai 2008 la 16:26 spunea...

Cand scriu aici... fac un salt in bolul mare, lumea mea de vise si sperante. That's my great escape. :o)

Anonim spunea...

Hey, uite ca a prins contur, si arata excelent acvariului tau – poza este de zile mari. Iar perpsectiva interesanta, in bolul mare si cu cateva perechi de ochi (ai cititorilor) lipiti de sticla acvariului.

Frumoasa surpriza, sper ca mai ai si altele in plan.

Super, tine-o tot asa :0)

Simply Red on 4 mai 2008 la 21:38 spunea...

Tzontzo... Ghici cine cui ii este dator cu multumiri?! Eu tie, big time :o) Multumesc big time :o)

Simply Red on 5 mai 2008 la 12:22 spunea...

Multumesc :o)
la mine nu se suprapune, dar mai multi prieteni mi s-au plans.. si nu stiu ce sa fac :o(. Dupa finalizarea acestui sondaj voi vedea ce alternative am... :o(

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates