26 apr. 2008

Pe drumuri...


Am plecat astazi din Bucurestiul aglomerat cu bucuria unui copil. Voi petrece pentru prima oara Pastele in nordul Moldovei, in Bucovina mamei mele... intr-un satuc uitat de lume. De aici ne urcam pe casa si ne uitam curiosi sa dibuim granita cu rusii cand eram mici. Sunt locuri unde am alergat desculta, vara de vara, prin colbul de pe drum si unde am trait cele mai incredibile experiente din copilarie!

Iar acum ma duc intr-acolo sa vad cum se incondeiaza oua, cum se fac cozonaci, poale in brau, alivanci, galuste (sarmale in vas de lut)... Am o multime de diverse de spus, dar scriu acest post de pe telefonul mobil si nu e tocmai comod. :o)

Mai bine revin cu traditiile locului dintr-o pozitie mai comoda. Calatoria a inceput cu un joc: ne-am propus sa notam toate localitatile prin care trecem, de la plecarea din Bucuresti pana la destinatia finala: Dersca, Dorohoi. Sate, orase, tot. Asa ca va salut din asezarea cu numarul 27, Posta Calnau, judetul Buzau! :o)

0 Comenteaza:

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates