18 apr. 2008

Jocuri de primavara


Laptopul meu 'vedeta' - IBM ThinkPad - s-a gandit el sa ma lase balta in miez de primavara si de planificari serioase. Face pe super bolnavul, se incalzeste de as putea sa fac si omlete pe el dupa 5 minute de cand l-am deschis, se inchide cand imi este lumea mai draga... ne-am certat. L-am trimis ‘la tratament’ pe perioada nedeterminata.

Telefonul meu 'vedeta', Nokia N95, s-a stricat din nou, dupa ce a stat deja o luna si ceva la reparat. Cand ma gandesc la cat de mult a costat si ca nu are niciun an de cand a fost cumparat... prima reactie este una nedemna de o domnisoara. Sa zicem ca nu vreau sa folosesc cuvinte grele. Nu cu voce tare.

Masina mea are si ea ceva de spus tocmai acum, din 3 stopuri (stanga-dreapta si sus) nu mai merge decat cel din dreapta. Cine stie de cand merg asa... Evident ca ma pune pe drumuri micuta, ca si cand nu imi erau suficiente durerile de cap din parcare.

Destul cu tehnica. Alte noutati din plan personal: am facut conjunctivita si nu mai scap de ea. In plus, am aflat cu stupoare ca am purtat timp de 3 luni lentile cu dioptrii nepotrivite, cumparate pe baza unei retete gresit formulate de clinica de renume la care suntem abonati. Nu-i dau numele inca, desi intr-o buna zi am sa ma supar si am sa spun tot despre ei :o(. S-a gandit doamna doctor ca imi trebuie cu 2 dioptrii in plus fata de cate am de fapt si ca pe langa miopia standard nu ar strica sa mai adauge si o dimensiune noua - astigmatism destul de avansat. Ca un pacient cuminte, m-am conformat parerii dumneaei si mi-am luat rolul in serios. Alte lentile de contact instant. Si asa am ajuns eu sa imi supun ochii la chinuri inutile, probabil cu repercusiuni pe termen lung. AM vazut luni 3 medici (altii) si toti mi-au spus ca reteta doamnei doctor este... ‘crima curata’. Acum... stau pe ganduri: sa ii scriu? Sa o dau in judecata? Sa o spun la toti? Si pe ea si pe clinica ce-si poarta numele ca pe o caramida in piept? Nu stiu inca, nu m-am decis.

Fara lentile (nu am voie sa port pana nu imi trece iritatia), fara laptop si fara telefon… I feel handicapped.

Imi lipsesc fisierele esentiale de care am nevoie sa imi desfasor activitatea, e-mailuri vechi, din arhiva, la care ma intorc instinctiv ori de cate ori ma lovesc de situatii noi, linkurile directe din Favorites, numere de telefon si persoane adaugate in agenda in ultima luna - pe acelea le-am pierdut, sunt duse pe apa sambetei. Colac peste pupaza, cred ca imi lipseste si siguranta in masina... fara stopuri nu-i de gluma. La orice pas dau sa fac, imi lipseste cate ceva. Cumulat cu usturimea ochilor, my nerves are on the edge of a breakdown.

Ei bine, instinctul meu de supravietuire si simtul umorului nu ma vor lasa sa cad in borcanul cu depresii iritante. Sunt evident deranjata de diverse care imi lipsesc, dar ma gandeam sa aplic ceea ce m-a sfatuit un prieten - cand iti este mai greu si ai impresia ca totul in jur functioneaza impotriva vointei tale, imagineaza-ti ca de fapt esti personaj intr-un... joc. Joc pe ‘de-a-ndoaselea’.Tu alegi rolul pe care vrei sa il joci - poti fi bufon agitat si zgomotos, specatator interesat dar linistit, sau - si e riscant - poti alege rangul de leading actor, dar asta implica drama, consum nervos, emotional, putere sau slabiciune - toate puse la bataie de dragul unei performante deosebite. Orice, dar de data asta leading actress nu am nevoie sa fiu. Habar nu am pe unde ma situez in privirile celorlalti, dar cred ca nici nu ma intereseaza. Nu discern foarte clar cum merg lucrurile pentru ca mi-am setat mintea sa fiu doar un spectator si pentru ca... evident... am conjunctivita :o))

PS: Saving the best for last: sunt fericita posesoare a una bucata ochelari taaare draguti. Au o culoare pe care nu ma pricep sa definesc mai bine decat cu ‘mov’. Desi simt eu ca se duce undeva spre vinetiu-grena asa... :o) Oricum, I love them, dar abia astept lentilele :o)

1 Comenteaza:

Anonim spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates