26 mar. 2008

My dream match


Am un motiv in plus sa ma rog la toti sfintii ca Romania sa bata in primul meci de la Euro 2008. Fix in acea seara trebuie sa creem o atmosfera de super distractie pentru niste clienti, intr-un eveniment ce se vrea si el memorabil pur si simplu pentru ca... nu te joci cu memoria clientului. Never ever, no, Sir!

Asa s-a nimerit in calendar: pe 9 iunie trebuie sa facem, intr-o vagauna de munte romanesc, un eveniment pentru 'niscaiva' 150 clienti din cei foarte importanti. Dintre ei, 90% sunt barbati, iar dintre acestia, probabil tot atatia microbisti.. Si Romania joaca in primul meci din Grupa cu... Franta.

Va suna cumva vreun clopotel? In mintea mea e o salba de clopote ce bat a ingrijorare. Si ma amuza ironia situatiei. Pentru ca:

1. daca batem, personal nu cred ca ar trebui sa bagam un banut in plus pentru atmosfera. Se creeaza de la sine, cu euforia si nebunia specifice noua. Nu stiu de unde le scoatem, dar avem atata naturalete in a ne distra cand bate Romania, incat as miza pe spontaneitate memorabila cam... 100%. As putea sa imi iau concediu de pe acum in timpul evenimentului asta.

Daaaaaaar, asta-i de fapt Planul B. Suna clopotnita in mintea mea, bate a pericooool: ding-dong-ding-dong!!!!

2. Daca mancam bataie, e j-a-l-e. Moralul lor aluneca la kilometri adancime si nimeni nu ii mai scoate din depresie pret de zile, luni, ani... Dupa caz. Ca sa plece clientul multumit si fericit tocmai de la evenimentul nostru, ne trebuie un plan A de o perfectiune.. perfecta :o).

Ma simt ca la pariuri si pronosticuri. Ma gandesc la cote. In pariuri sportive, cotele reflecta procentajul probabilitatii ca un anumit rezultat sa fie atins. Cu cat cota este mai mica, cu atat rezultatul este mai previzibil de a fi atins. Exista cote zecimale, fractionale, fluctuante, cote live....Se fac pariuri simple, combinate... E treaba serioasa acolo.

Nu si cand spui Romania – Franta la Euro 2008. Nu si cand spui de un meci ce se va desfasura in timpul cinei festive din evenimentul nostru, ca alta ora de inceput de meci nu putea sa fie decat 19:00. Va dati seama? Ce sanse sunt sa ii batem noi pe francezi? Ding dong ding dong diiinnng doooonnng... Almost z-e-r-o?! :o)

Cum distrezi un om distrus? Cum distrezi 150 suporteri tristi? Why me? Why then? Why France? Jiiz.. ce imi plac provocarile astea. Priceless for my stress factor. :o))

2 Comenteaza:

Tudor on 26 martie 2008 la 07:27 spunea...

Din experienta personala am constatat ca, in cazul unui barbat, starea de efervescenta pozitiva poate fi obtinuta cu ajutorul a trei factori: sport, alcool de calitate, femei frumoase si destepte.
In cazul vostru exista posibilitatea ca factorul sport sa dea chix insa sunt convins ca aveti suficient alcool de calitate si destule femei frumoase pentru a realiza o seara de exceptie.

Recomand spre vizionare "Gheisa". Daca erati in Japonia sunt sigur ca firma voastra apela la celebrele Gheise. (Sa fie clar, nu ma gandesc absolut deloc la partea sexuala ci doar la profesionalismul de care dau dovada acele fete atunci cand doresc sa distreze un barbat).

Simply Red on 26 martie 2008 la 08:26 spunea...

Invariabil... mizam pe alcool si o sa fie si ceva femei frumoase. :o)

Pe mine ma amuza/intriga/streseaza coincidenta asta... Of, of... :o)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates