7 mar. 2008

Habar nu am


Ma gandesc sa renunt la blog, pentru ca... nu stiu de ce, parca nu mai simt.

Ma gandesc mult la asta, pentru ca nu mi-e foarte clar daca nu pot, daca nu mai vreau sau pur si simplu daca nu cumva renunt prea usor si din clipa in care o sa spun GATA, de fapt, o sa imi para rau. Nu stiu ce e in mintea mea. E asa de aglomerat, incat nu mai stiu. M-am apucat de o chestie si la prima perioada incarcata si dificila, ma trezesc ca ma gandesc sa renunt.

Nu stiu ce voi face, dar m-am gandit sa las un mesaj pentru ca stiu ca intrati si nu gasiti nimic nou. Ce sa zic... Cred ca un singur lucru imi vine acum in gand: I had my share of giving.

Acum simt nevoia sa ma dau deoparte, stau pe ganduri, astept sa mi se faca dor din nou, dor de scris, de cuvinte, de frenezia gandurilor rostogolite pe paginuta asta verde. Astept.

--------------------

PS: Daca renunt, ma incadrez in statisticile care spun ca, dupa 6 luni. marea majoritate a bloggerilor renunta la 'hobby'.

Daca nu renunt, macar pot sa confirm ca e o perioada critica. Sunt in 6 luni. Peste 4zile as face 7. Mai vedem. Astept.

1 Comenteaza:

Anonim spunea...

Nu renunta, Baby!
Nu te mai gindi la noi, noi intram in fiecare zi, daca nu gasim nimic, nu ne suparam, revenim.
Scrie ca si cum ai scrie numai pentru tine, macar o perioada, sigur o sa vina iara valul de chef, timp si inspiratie maxima.
In afara de asta, cum ramine cu posturile incepute si neterminate? Nu or sa ajunga niciodata la inima noastra?

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates