28 feb. 2008

Martisor cu deadline


Astazi, la pranz, un coleg avea o mare dilema si ne-a imparasit-o:

- Cand sa ofer martisoare.. ? Vineri, sau luni? Daca le dau de vineri si sunt singurul, toti ceilalti o sa ma priveasca lung. Daca vin luni, poate e prea tarziu...

Alt coleg (barbat) ii raspunde:

- Luni, clar luni e o zi potrivita. Nu se ofera martisoare inainte 'de termen'.

Si dupa asta a urmat o discutie legata de... as zice eu... superstitii. Nu spui 'La multi ani’ inainte de ziua de nastere. Nu e bine. Nu aniversezi nimic inainte 'de termen'. Nu e bine... In general nu e bine sa anticipezi lucrurile – cam asta era ideea.

Glumim cumva? Ce conteaza? Cand simti sa faci un anume lucru din dragoste pentru acel lucru? Cand spui cuiva ca il apreciezi? Cand spui ca traiesti un moment anume? Cand spui te iubesc? Cand impartasesti dragostea pentru viata si o strigi in gura mare? Inainte sa simti un lucru? Dupa? Exista un program predefinit pentru viata, pentru astfel de momente? Ar trebui sa existe asa ceva?

Nu cred. Cred ca un lucru bine facut e un lucru facut e-x-a-c-t a-t-u-n-c-i cand iti spune inima.

Draga C., daca pentru tine este momentul sa imi oferi un martisor intr-o zi de joi, 29 mai, sau de marti, 23 septembrie... atunci e perfect. Just try my feelings ;o)! Vineri, luni, martie, iulie... chiar nu conteaza! Cu snur, fara snur, intr- forma anume sau doar verbalizat, de fapt conteaza un gand. Si iti transmit asta cu cea mai adanca sinceritate. Restul, 'obligatia' cavalereasca pe care am ironizat-o astazi, faptul ca trebuie sa spui un 'la multi ani' primavaratic celor 50-60 femei din cladire... Stai linistit. Fiecare isi va aduce aminte cu drag de C. Si asta pentru ca in fiecare zi oferi cate un Martisor, un zambet, un gand.

Sa fie acesta Martisorul meu pentru tine. Un gand, o apreciere. Poarta si snurulet. Il vezi, nu-i asa?


PS: APEL CATRE FETE: oricand vine, e bine sa purtam Martisorul. Primul, al 3-lea, al 20-lea primit, nu conteaza. E un Martisor. E un semn de iubire. Gasiti ceva mai important in zilele acestea decat iubirea?!

2 Comenteaza:

Tudor on 29 februarie 2008 la 14:59 spunea...

Tuturor fetelor...
Din niste raze de soare scapate printre ploape de nori si niste flori de gheata inca netopite pe geam v-am imaginat un martisor pe care daca-l veti privi cu ochii mintii o sa va aduca un zambet pe fatza si lumina in suflet.

Tudor

Simply Red on 1 martie 2008 la 20:00 spunea...

Un mare MULTUMESC de la mine, Tudor, si o primavara frumoasa si tie! :o)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates