26 oct. 2007

Zodie dulce... de caramel



Principessa, am inceput ziua frumos cu mesajul tau. Mi-a placut :o). Ce bine e sa ai prieteni care se gandesc la tine si vin cu cele mai neasteptate chestiuni. Ca de obicei, iti voi asculta sfatul: o sa caut sa ma inconjur cu nuante de caramel si 'polignac' (ciudate nuante mai aduce in peisaj si engleza asta) ca poate asa mai dau un avant starii de spirit. Interesant ca imi si plac culorile astea, o stii bine, ca doar de cand cu tine am renuntat la negru si am trecut la maro. O sa devin o varsatoare caramea. Hihi... Poate ma papa si pe mine cineva (just dreaming, ok?!).


A, si flatante atributele alea... vad ca au omis cu totul sectiunea defecte :o). Imi plac abordarile astea, exclusiv pozitive - ne mintim mai frumos ca ia uite, cat de adorabili si interesanti suntem... Hm... cum o fi sa traiesti mereu cu o impresie din asta despre tine insuti - sa ai o incredere oarba ca esti perfect? Ma rog... not my type, asa ca nu voi sti niciodata...


'Am primit astazi o carte pe care o asteptam de mult. Care spune ca ziua ta de nastere influenteaza culoarea care te face sa te simti cel mai bine. In cazul tau, ianuarie are culoarea caramel iar culoarea zilei de nastere este in attachment.

Uite ce scrie:
Caramel: practical, determined, builder
Logical and sure-footed, this is colour of substance and determination. After the exuberance of December, we are met with the practical and down to earth month of January. The earth tones in Caramel make us feel stable and responsible. This colour encourages us to ground our earthly ambitions through discipline and persistence.

Pentru ziua ta de nastere, cuvintele sunt Adorable, Interesting, Unusual, iar culoarea se numeste Polignac. Este un mov rozaliu laptos.

Zile de nastere compatibile cu tine sunt: 27 februarie, 6 iunie, 29 noiembrie.

Enjoy!'

Irina

0 Comenteaza:

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates