25 oct. 2007

Sa promit? Sa nu promit?...


Nu am mai fost la sala de peste o luna. Iar am picat in panta nesimtitului. Ca se lumineaza tarziu, ca sunt obosita, ca nu am echipament de iarna... Tre sa fac ceva cu chestia asta urgentissim. Habar nu am cum sa raman constanta in privinta sportului, imi face atat de bine si cu toate astea e primul lucru la care renunt cum am cate o scuza mai la indemana. Ma tine entuziasmul cateva saptamani si iar ma culc pe o ureche. Sunt lamentabila!

Ma gandesc asa: sa fac o categorie speciala pentru sport, diete, intretinere fizica... blah blah blah si sa promit solemn si public ca scriu despre c e f a c e u sa se intample in arie. Scriu periodic. Saptamanal. Poate de doua ori pe saptamana. Mi-e frica sa fac promisiuni :o). O sa scriu :o)

Sa privesc partea plina a paharului – daca toamna asta reusesc sa revin la ritmul de peste vara, de 3 ori pe saptamana, cate o ora si ceva dimineata... inseamna ca pot decreta 2007 drept anul in care am fost de cele mai multe ori la sala. E? E? :o)


Cica promit ;o)! De luni reincep treaba! :o)) Pe bune!

PS: Categoria se cheama 1 calorie...2 calorii... si aici o sa vad eu cum stau cu ambitia.

0 Comenteaza:

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates