20 sept. 2007

Constiinta.. nu si nu!


Nici bine nu am inceput sa scriu si am si disparut de prin decor. Stiam eu ca numai de bloguri nu mai am timp, dar m-am incapatanat sa cred ca pasiunea pentru scris (asta nu e o vorba goala) o sa invinga. Sper sa se si intample asta pana la urma... De altfel, constiinta ma indeamna sa scriu si randurile astea. Am inceput o chestiune, nu ar strica sa o si continuu, imi tot zic. Timpul e incarcat, vreme de compuneri nu prea este dar... constiinta nu si... nu... :-)

Adevarul este ca pe langa problema timpului, mai am una de .... esenta. Ce sa scriu eu pe acest blog? As putea la fel de bine sa nu imi pun gandurile pe o pagina publica, ci sa dau cu ‘penita’ in jurnal si mi-as satisface nevoia de scris la fel de bine. Am discutat cu prietenii apropiati daca o astfel de pagina isi gaseste sensul sau nu.

Trebuie sa ii multumesc Irinei, ca este un suporter adevarat. Ma incurajeaza si tine aproape cu blogul asta. “De ce nu ai mai scris?”, “Cand mai scrii?”, “Scrie acolo tot ce iti trece prin minte.” Draga mea, probabil ca asa este, uneori insa chiar te lasa inspiratia sau gandurile care iti trec prin minte nu par relevante pentru... mediul inconjurator :o).

Ioana imi spune – “scrie, pentru ca ai talent la scris si in timp vei vedea ca nu va fi atat de greu sa gasesti subiecte care sa te atraga pe tine in primul rand.”

Alti prieteni ma intreaba unde sunt si ce mai fac. “Ar fi bine sa scrii pe blog, mai aflam de tine.” Altii ma sustin fara vorbe multe, altii fac glume, dar simt eu ca nu sunt rau intentionate. Am vazut si sceptici si indiferenti (ce ar fi doamne, lumea fara ei??!!). :-)

Una peste alta, sa revin... constiinta nu si nu. Nu voi renunta sa scriu din cand in cand. Decat sa renunt, mai bine merg inainte cu ideea nu in fiecare zi ai timp, sau vrei sa iti dai cu opinia sau iti impartasesti experientele... dar macar pentru mine si pentru acesti prieteni... o sa mai revin. Chiar si poate ca sa le multumesc ca imi sunt aproape exact cand am nevoie.

0 Comenteaza:

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Pur si simplu...

A person is never so empty as when he is full of himself.

Persoane interesate

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Templates